Axşam evdə tək olduğum vaxtlarda gündəlik işlərdən bir qədər uzaqlaşmaq üçün yeni internet variantları axtarıram. Bəzən uzun müddət, bəzən isə cəmi bir neçə dəqiqə istifadə etmək istəyirəm, ona görə sərt vaxt çərçivəsi olmayan bir seçim mənə daha uyğun görünür. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edənlər üçün mobil telefondan rahat giriş, sadə naviqasiya və hesab məlumatlarının qorunması kimi xüsusiyyətlər nə qədər vacibdir?
10 Views

Bəzən dostlar arasında “axşam boş vaxtda nə etmək olar?” mövzusu açılır və hər kəs öz variantını deyir. Mən çox böyük planların tərəfdarı deyiləm. Evdə sakit oturub telefondan bir az istifadə etmək, maraqlı rəqəmsal səhifələrə baxmaq mənə kifayət edir. Azərbaycan auditoriyası üçün belə seçimləri araşdıranlar ünvanına da baxa bilərlər. Məncə, platforma seçərkən əsas diqqəti istifadə rahatlığına yönəltmək lazımdır. Xüsusilə telefonda menyu sadədirsə və lazım olan bölməni tez tapmaq mümkündürsə, bu böyük üstünlükdür. Çünki istirahət vaxtında səhifənin özünü başa düşmək üçün ayrıca vaxt sərf etmək bir az qəribədir. :)) Azərbaycan dilində aydın məlumatların təqdim olunması da yerli istifadəçilər üçün müsbət detal ola bilər. Mən yeni platforma seçəndə əvvəlcə özüm yoxlayıram, sonra başqa variantlarla müqayisə edirəm. Məncə, bu, yalnız reklam və ya başqasının fikrinə əsaslanmaqdan daha sağlam üsuldur.